 |
PRAVILNIK O IPARD PODSTICAJIMA ZA INVESTICIJE U FIZIČKU IMOVINU KOJE SE TIČU PRERADE I MARKETINGA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA I PROIZVODA RIBARSTVA |
 |
PRILOG 1 |
 |
PRILOG 2 |
 |
PRILOG 3 |
 |
PRILOG 4 |
 |
PRILOG 5 |
 |
PRILOG 6 |
 |
PRILOG 7 |
 |
PRAVILNIK O IPARD PODSTICAJIMA ZA INVESTICIJE U FIZIČKU IMOVINU POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA |
 |
PRILOG 1 |
 |
PRILOG 2 |
 |
PRILOG 3 |
 |
PRILOG 4 |
 |
PRILOG 5 |
 |
PRILOG 6 |
 |
PRILOG 7 |
 |
PRAVLNIK O ODREĐIVANJU PODRUČJA SA OTEŽANIM USLOVIMA RADA U POLJOPRIVREDI |
 |
PRAVILNIK O MALIM KOLIČINAMA PRIMARNIH PROIZVODA KOJE SLUŽE ZA SNABDEVANJE POTROŠAČA, PODRUČJU ZA OBAVLJANJE TIH DELATNOSTI KAO I ODSTUPANJA KOJA SE ODNOSE NA MALE SUBJEKTE U POSLOVANJU HRANOM ŽIVOTINJSKOG POREKLA |
 |
PRILOG 1 – VODIČ ZA KLANJE MALIH KOLIČINA ŽIVINE I LAGOMORFA NA GAZDINSTVU |
 |
PRILOG 2 – VODIČ ZA PROIZVODNJU I PRERADU MESA MALOG KAPACITETA I PROIZVODNJU TRADICIONALNIH PROIZVODA OD MESA |
 |
PRILOG 3 – OPŠTI MODEL PLANA HACCP ZA KLANJE SVINJA U OBJEKTIMA MALOG KAPACITETA |
 |
PRILOG 4 – OPŠTI MODEL PLANA HACCP ZA KLANJE GOVEDA U OBJEKTIMA MALOG KAPACITETA |
 |
PRILOG 5 – OPŠTI MODEL PLANA HACCP ZA KLANJE ŽIVINE U OBJEKTIMA MALOG KAPACITETA |
 |
PRILOG 6 – OPŠTI MODEL PLANA HACCP ZA PROIZVODNJU TRADICIONALNIH FERMENTISANIH SUVIH KOBASICA U OBJEKTIMA ZA PRERADU MESA MALOG KAPACITETA |
 |
PRILOG 7 – OPŠTI MODEL PLANA HACCP ZA PROIZVODNJU TRADICIONALNIH SUVOMESNATIH PROIZVODA U OBJEKTIMA ZA PRERADU MESA MALOG KAPACITETA |