Friday , September 17 2021
Početna / Aktuelnosti / KUZMIN: TREĆA “RASPEVANA JESEN”

KUZMIN: TREĆA “RASPEVANA JESEN”

Udruženja građana „Kulturni centar Kuzmin“ iz Kuzmina, uz podršku Grada Sremska Mitrovica i Mesne zajednice Kuzmin, organizovali su 6. oktobra, po treći put, takmičenje pevača amatera pod nazivom „Raspevana jesen“.

Pravo na učešće imali su pevači amateri Srema koji su prošli na audiciji održanoj nekoliko dana pre manifestacije. Sve takmičare pratio je orkestar Dejana Lepotića, a ocenjivao stručni žiri koji ove godine bio u sastavu Rade Jorović, Veselin Marconato i Marija Isailović.

Ovogodišnji pobednik je Dragana Stanivuković iz Šida, drugo mesto osvojio je Kuzminac Radivoj Valter, kome je pripala i nagrada publike, dok je treći bio Predrag Jovanović iz Sremske Rače.

Cilj održavanje manifestacije „Raspevana jesen“, prema rečima organizatora, jeste animacija stanovnika ovog sremskog sela, afirmacija mladih pevača, ali i druženje.

Proverite takođe

K O N K U R S ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA UNAPREĐENjE EKONOMSKIH AKTIVNOSTI NA SELU KROZ PODRŠKU NEPOLjOPRIVREDNIM AKTIVNOSTIMA NA TERITORIJI GRADA SREMSKA MITROVICA U 2021. GODINI

Na osnovu člana 6. stav 2. alineja 2., Odluke o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću …