Friday , September 17 2021
Početna / Aktuelnosti / Domaćinstvo DVORIŠTE

Domaćinstvo DVORIŠTE

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica zajedno sa Turističkom Organizacijom, su nastavili sa obilaskom seoskih turističkih domaćinstava.
Cilj ovakvih poseta, koje će se nastaviti i u budućnosti, jeste bliže upoznavanje predstavnika lokalne samouprave sa uslovima u kojima funkcionišu seoska turistička domaćinstva na području Grada.
Dušica Pavlović, direktorica Agencije za ruralni razvoj, Dušan Drča, direktor Turističke Organizacije, i Ivona Šarić, inspektor jedinice lokalne samouprave u oblasti ugostiteljstva, proteklih dana su obišli seosko turističko domaćinstvo „Dvorište“ iz Grgurevaca. Vlasnici su ovim putem imali priliku da u direktnom susretu sa direktorima nadležnih organizacija podele svoja iskustva u dosadašnjem radu kao i da izlože predloge i sugestije za dalja unapređenja u ovoj oblasti koja postaje jedna od važnih činioca ruralnog razvoja Grada Sremska Mitrovica.

 

Proverite takođe

K O N K U R S ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA UNAPREĐENjE EKONOMSKIH AKTIVNOSTI NA SELU KROZ PODRŠKU NEPOLjOPRIVREDNIM AKTIVNOSTIMA NA TERITORIJI GRADA SREMSKA MITROVICA U 2021. GODINI

Na osnovu člana 6. stav 2. alineja 2., Odluke o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću …